Sharen Murnaghan #myyntikapina -seminaarissa: "unlearn, learn, challenge"! Haasta toimialasi ja #erottaudukilpailijoista hyödyntämällä Sinisen meren strategian työkaluja www.sinisenmerenstrategia.fi.

Sharen Murnaghan avasi Myyntikapina -seminaarin esityksessään muutoksen tarvetta meissä itsessämme, tavassamme toimia henkilönä ja yrityksenä. Haasta itsesi ja organisaatiosi luomaan jotain uutta toimialallesi Sinisen meren strategian työkaluilla! Kopioimalla kilpailijoiden toimintatapoja ajaudut yhä syvemmälle kilpailun punaiseen mereen ja vaarannat katteesi ja tuloksentekokykysi - ja koko yrityksesi menestysmahdollisuudet. Miten voisit löytää oman Sinisen siirtosi ja vapauttaa voimavaroja muuhun kuin jatkuvaan kilpailuun? Todelliset vaihtoehtoiset tavat voivat löytyä muilta toimialoilta ja muista asiakasryhmistä tarkastelemalla tarjontaasi uusin silmin. Kriittinen tarkastelu voi johtaa myös merkittävään kustannusten laskuun, jolloin tuotteillesi ja palveluillesi avautuu uusia potentiaalisia asiakasryhmiä. Kysy itseltäsi nuo 5 kysymystä - ja toimi!

Jari Valtonen