Varaa 6.9. kalenteriisi ja tule Tampereen Kauppakamarin valmennukseen Sinisen meren strategiasta

Tampereen Kauppakamari järjestää 6.9.2018  klo 9-12 valmennuksen teemalla: 

Käytännönläheistä strategiatyötä sinisen meren strategian työkaluilla

Erottaudu kilpailijoistasi – mieti tarjontaasi sinisen meren strategian avulla
 
Yrityksen kilpailijoista erottuva tuote- ja palvelutarjonta ovat keskeisiä menestystekijöitä jokaisella toimialalla. Valitettavan usein yritykset kilpailevat rajoitetun markkinan asiakkaista lähes identtisellä tarjonnalla, jolloin vain hinta jää todelliseksi mahdollisuudeksi saada asiakkaita.
 
Kansainvälisestikin merkittävän Sinisen meren strategian avulla yritykset ovat löytäneet strategialaadintaan uutta potkua, jonka ansiosta yrityksen tarjontaa ja toimintatapaa on muutettu radikaalisti, samalla kuitenkin laajentaen asiakaskenttää ja pitäen kustannukset kurissa. Sinisen meren strategian keskeisiin elementteihin kuuluvan strategiakanvas-työkalun yksinkertaisuus ja visuaalisuus helpottaa merkittävästi strategialaadinnan tyypillisessä kompastuskivessä – jalkautuksessa. Sen avulla myös asiakkaille viestitetään tehokkaasti yrityksen osaamisesta ja tarjonnasta.
 
Tämän puolen päivän valmennuksen avulla opit Sinisen meren strategian perusteet ja kuulet eri toimialoilta menestystarinoita kotimaan ja ulkomaiden case-yrityksistä. Valmennuksen päätteeksi opit ohjatussa ryhmätyöpajassa soveltamaan Sinisen meren työkaluja käytäntöön.
 
Koulutuksen ohjelma:
 
Klo 08.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
Klo 09.00 Koulutuksen avaus

  • Tausta ja perusteet
  • Työkalut ja strategian laadinta
  • Case-esimerkkejä
  • Strategian jalkautus ja viestintä
  • Siniselle merelle?
  • Ryhmätyöpaja Sinisen meren strategian työkalujen käytöstä

 
Klo 12.00 Tilaisuus päättyy
 
Tarjoilut: klo 8.30 alkaen aamukahvit
 
 
Asiantuntijana toimitusjohtaja, Senior Partner Jari Valtonen, Industria Oy.
 
Jäsenhinta 230 euroa (+ alv), normaalihinta 460 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Linkki ilmoittautumiseen: https://tampere.chamber.fi/?action=eventregistration&id=99&aid=4afb8281

 

Jari Valtonen