Sinisen meren strategian valmennusohjelmat nyt Oppia-fi-portaalissa!

Industria Oy:n valmennusohjelmat eri paikkakunnilla ovat nyt tarjolla Oppia.fi-portaalin kautta. Marraskuussa pidämme Helsingissä Sinisen meren strategiaan perustuvat yhden päivän ohjelman. Tutustu sen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan.

Erottaudu kilpailijoistasi Sinisen meren strategian työkaluilla, 1 pv (Helsinki 7.11 ja 28.11)

*   Ovatko toimialasi yritysten tarjonta ja toimintatapa likipitäen samaa kuin oman yrityksesi?
*   Tuntuuko, että strategiatyö nykyisellä tavallanne ei tuota mitään uutta?

Hae potkua strategiatyöhönne ja liiketoimintanne uusiutumiseen tämän valmennuksen avulla. Tutustumme Sinisen meren strategian konseptiin ja sen keskeisiin työkaluihin. Sinisen meren strategian perusideana on luoda yritykselle uutta markkinatilaa, jossa tärkein kilpailutekijä ei ole hinta, vaan erottuva tarjonta. Valmennuksessa opit uusia käytännönläheisiä tapoja löytää uusia avauksia strategiatyöhönne ja liiketoimintaanne! Valmennus pohjautuu Industria Oy:n yli 25 vuoden kokemukseen strategiatyöstä ja sivuillamme esiteltyihin konsepteihin Sinisen meren strategian oppien hyödyntämisestä.

Valmennuksen kustannus 840 € (alv 0%).

Lisätietoihin ja ilmoittautumaan pääset tästä!

Jari Valtonen