Älä kulje sinne minne polku saattaa viedä. Mene sen sijaan sinne, minne ei vie polkua ja jätä jälkesi.
— Ralph Waldo Emerson
 
 

Jari Valtonen

jari.valtonen@industria.fi

+358 50 574 5654 

 

Jarilla on vahva kokemus yritysten ja yhteisöjen strategian laadinnasta ja sen jalkauttamisesta käytännön toiminnaksi. Diplomi-insinöörin koulutus, pitkä historia teollisuuden avaintehtävissä ja yli 16 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsulttina antaa vakaan pohjan eteen tuleviin haasteisiin.

Jarin tunnustettua osaamista on avainhenkilöiden mukaan ottaminen muutokseen ja strategian jalkautukseen.

 

 
 

Reijo Kivelä

 

Reijolla on pitkä kokemus verkostojen kehittämisessä ja toimitusketjujen hiomisessa tehokkaiksi ja joustaviksi useissa isoissa yhteisprojekteissa. Insinööritaustansa, monipuolisen työhistoriansa ja yli 20 vuoden liikkeenjohdon konsultin uran myötä Reijo on näkemyksellinen sparraaja ja suunnannäyttäjä, kun yrityksessä haetaan voimakasta muutosta. Konkreettisten visioiden luonti strategiatyössä ja fasilitointi johtavat haluttuun muutokseen.

 

 
 
 
 
 
 
 

Christian Holmlund

 
 

 

Mirka Nalimova

mirka.nalimova@industria.fi

+358 40 630 8955

 

Christian on kansainvälisen kaupan huippuasiantuntija ja käytännön osaaja. Ulkomailla suoritetut tutkinnot: MBA (Strategy, business analysis), Warwick Business School ja BB (International Business), NorthUmbria University ja laaja kansainvälinen verkosto ovat Christianin vahvuuksia. Vahvasta teoriatuntemuksesta huolimatta käytännönläheisyys on Christianille tyypillinen lähestymistapa yrityksen haasteisiin.

 

 
 

Mirka a tuo Sinisen Meren Strategian – tiimiimme erityisesti kansainvälisen markkinoiden osaamista ja näkemystä. Mirkan työkokemus Venäjältä ja Norjasta sekä monipuolinen kielitaito (englanti, venäjä, norja) ovat Mirkan vahvuutena projekteissamme. Mirka on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (markkinointi), Tampereen yliopisto sekä YTM (kansainvälinen politiikka) Tampereen yliopisto & Pietarin valtiollinen yliopisto SPSU