Sininen Sukellus

 
 

Kuten jo nimikin kertoo, sukellamme entistä syvemmälle sinisen mereen. Ennen hyppyä voimme joutua varmistamaan, että yrityksesi sinisimmät silmät ovat kirkkaina mukana ja varusteet ajan tasalla. Sininen Sukellus™ räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan tyypillisesti jo vaiheissa Sininen Herätys™ tai Sininen Askel™ tunnistettujen haasteiden pohjalta. Koska Sininen Sukellus™ on hyppy syvään päähän, on syytä kurkistaa myös hieman syvemmälle avainhenkilöidenne sielunelämään, kilpailijoidenne tilanteeseen ja asiakkaidenne mielipiteisiin. Näissä hyödynnämme tähän tarkoitukseen kehittämiämme työkaluja ja toimintatapoja.

 

Mitä Sininen Sukellusvoi sisältää?

Yrityksesi tilanteen mukaisesti Sininen Sukellus™ voi käsittää omaan organisaatioosi, asiakkaisiisi tai kilpailijoihisi liittyviä analyysejä, joita toteutamme sovitussa laajuudessa, esimerkiksi:

·       avainhenkilöiden IndustriaDISC™- henkilöanalyysi
( http://www.industria.fi/industriaDISC)

·       analysoinnin nykyisestä strategiaprosessistanne (ellei jo tehtynä!)

·       ehdotuksen uudesta luovasta tavasta laatia strategiaa (ellei jo tehtynä!)

·       henkilöstösi haastatteluja

·       avainasiakkaillesi kohdistettu www-pohjainen kysely

·       oman organisaatiosi ja kilpailijoidesi Keyfigures- suorituskykyanalyysi (http://www.industria.fi/keyfigures)

Alkuvalmistelujen jälkeen pidämme Kick Off -tilaisuuden koko henkilöstölle ja valmistelemme strategiaryhmäsi Siniseen Sukellukseen™. Vedämme joukon strategiatyöpajoja, joiden avulla teemme kanssasi ensimmäisen yhteisen sukelluksen ja opastamme ryhmääsi kädestä pitäen seuraaviin vaiheisiin. Lopputuloksena laadimme yrityksellesi yhteenvetona Sininen Sukellus™-pelikirjan, joka ohjaa toimintaanne seuraavaan sukellukseen asti.

Mitä kustannuksia Sininen Sukellusaiheuttaa?

Sininen Sukellus™ räätälöidään aina yrityksen tarpeiden ja tilanteen mukaan. Kustannuksiin vaikuttavat valitun laajuuden ohella yrityksen läpikäymät edelliset vaiheet. Tyypillisesti Sininen Sukellus™ kestää useita kuukausia ja käsittää minimissäänkin 6-8 strategiatyöpajapäivää.

 
nathan-ziemanski-466422.jpg
 

”Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts”

-Winston Churchill